hoe u norton antivirus-fout 30356 kunt oplossen

Last van Norton Antivirus-fout 3035,6? Hier zijn stappen om het te repareren

Er zijn gevallen waarin de Norton Antivirus-gebruikers worden geconfronteerd met fouten en storingen bij het openen van de services. Telkens wanneer een gebruiker over het internet surft, worden cookies opgeslagen die soms ook schadelijke inhoud opslaan. En dit begint de gebruiker lastig te vallen door fouten te tonen. Van de Norton Antivirus-fouten is de meest voorkomende fout Norton Antivirus-fout 3035,6. Als u een van de gebruikers bent die de fout met uw Norton ondervindt. Lees dan dit artikel om de fout onmiddellijk te herstellen.

HOE NORTON ANTIVIRUS FOUT 3035,6 OPLOSSEN?
  • Om de Norton 30356-fout te herstellen, moet de gebruiker allereerst de Norton Family van de pc verwijderen en daarna het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall uitvoeren.
  • Verder moet de gebruiker het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall op de computer downloaden en het gedownloade bestand op het Windows-bureaublad opslaan.
  • Daarna moet de gebruiker op de toetsen Ctrl + J drukken om de downloadvensters te openen.
  • En dan moet de gebruiker dubbelklikken op het NRnR-pictogram.
  • Bovendien moet de gebruiker de licentieovereenkomst lezen en vervolgens op de knop Akkoord tikken.
  • Bovendien ziet de gebruiker een optie 'Geavanceerd' op het scherm, klik erop en klik vervolgens op de optie 'Alleen verwijderen'.
  • Daarna moet de gebruiker op de optie 'Verwijderen' klikken en vervolgens op de optie 'Nu opnieuw opstarten' klikken.
  • Zodra de gebruiker op Nu opnieuw opstarten klikt, wordt de pc opnieuw opgestart en volgt u daarna de instructies op het scherm om het Norton-programma opnieuw te installeren.


Met deze eenvoudig uit te voeren stappen kunt u zonder veel moeite van de Norton Antivirus-fout afkomen. Bovendien, als u een ander probleem met Norton Antivirus-software vindt, dient u contact op te nemen met het Norton-klantenservicenummer +31-403690610 team, waar medewerkers van de klantenservice de klok rond werken om het probleem op te lossen.

Comments

Popular posts from this blog

Waarom werkt Microsoft Whiteboard niet op mijn apparaat?

Hoe kan de gebruiker het fb-account permanent op mobiel verwijderen op een foutloze manier?