Wat te doen als Norton geen verbinding kan maken met de server?

Norton is een van de beste antivirus programma's om u te helpen zich te ontdoen van allerlei soorten cyberaanvallen die de pc aantasten. Maar zoals het gezegde luidt: niets kan absoluut perfect zijn! Hetzelfde geldt voor het Norton-programma.

Onze technische ondersteuning van Norton heeft verschillende klachten ontvangen van gebruikers die technische problemen hebben ondervonden tijdens het gebruik van de antivirus. Dergelijke storingen kunnen iemand ervan weerhouden zelfs de eenvoudigste taak op tijd af te krijgen, terwijl de werking van uw systeem wordt belemmerd. Een van de meest voorkomende technische problemen is 'Kan geen verbinding maken met de Norton-server'.

Hier zijn een paar mogelijke oorzaken waardoor verbindingsfout optreedt in het Norton-programma:

  • Onvolledige softwaredownload
  • Beschadigde Windows-systeembestanden
  • Wijzigingen in de firewall-instellingen
  • Virusaanval op de software 
Neem voor meer informatie over deze oorzaken onmiddellijk contact op met onze bellen Norton ondersteuning nummer. Laten we leren hoe we deze technische storing in een mum van tijd kunnen oplossen. Volg deze procedure zorgvuldig als u de fout wilt herstellen.

  1. Navigeer naar de browserinstellingen en activeer daarin Norton Shield.
  2. Download de Norton Activation Repair-tool van de officiële website.
  3. Nadat u uw apparaat opnieuw hebt opgestart, voert u de Norton-software opnieuw uit.
Zelfs nadat u de bovenstaande procedure hebt gevolgd, moet u de software mogelijk opnieuw installeren als u de fout nog steeds niet kunt oplossen.

    4. Verwijder Norton van uw apparaat en installeer het opnieuw vanaf de website.

U kunt ook het hulp programma Norton Remove and Reinstall gebruiken om de toepassing zonder problemen te verwijderen en opnieuw te installeren. Bezoek gewoon de officiële Norton-website en download deze naar uw pc. Als u klaar bent met de installatieprocedure, voert u de tool uit en volgt u de instructies op het scherm.

We hopen dat de boven staande oplossing u helpt de verbindingsfout in een mum van tijd op te lossen. Voordat u contact opneemt met de professionals voor hulp, is het beter om het een en ander over uw software te leren en het zelf te repareren. Voor het geval niets werkt, zijn we slechts één telefoontje verwijderd!

Aarzel niet om voor verdere ondersteuning contact op te nemen met onze Norton-klantenservice. U kunt dit doen via e-mail, telefoon of live chat-ondersteuning. Zodra je contact met ons opneemt, wijzen we je zo snel mogelijk een technicus toe om de zaak te onderzoeken. Zelfs na het oplossen van de fout als je nog twijfels hebt, denk dan niet twee keer na voordat je contact met ons opneemt.

Wij helpen u graag verder!

Comments

Popular posts from this blog

Waarom werkt Microsoft Whiteboard niet op mijn apparaat?

Hoe kan de gebruiker het fb-account permanent op mobiel verwijderen op een foutloze manier?

hoe u norton antivirus-fout 30356 kunt oplossen